Món Esport
El Benfica no compta amb Todibo, cedit pel Barça: “No té condicions físiques ni tàctiques”
  • CA

La cessió de Jean-Clair Todibo al Benfica no està anant gens bé. El central francès encara no ha debutat amb l’equip portuguès i a Lisboa volen tornar el futbolista al Barça el pròxim mercat d’hivern. La premsa del país ho ha publicat aquest dimecres, però ja fa dies que hi ha especulacions en aquesta direcció, encara que al Camp Nou no els ha arribat cap comunicació oficial.

En aquest sentit, Jorge Jesus, l’entrenador del Benfica, ha protagonitzat unes declaracions molt contundents en la roda de premsa prèvia al partit d’Europa League contra l’Standard de Liège. “Todibo no jugarà. No té condicions físiques ni tàctiques. No ha treballat amb el grup i no és un dels jugadors en què estic pensant”, ha declarat en relació amb el defensa, que des que va arribar a Lisboa ha patit diversos contratemps en forma de lesió.

Caldrà veure, en aquest sentit, com acaba la situació d’un futbolista que prometia molt però que, a poc a poc, s’està apagant. Todibo tot just té 20 anys, però no acaba de trobar el seu lloc a l’elit futbolística. El pròxim mes de gener, la direcció esportiva del Barça haurà de decidir què fa amb ell en el cas que el Benfica decideixi trencar el contracte de cessió, pel qual va pagar dos milions d’euros i té una opció de compra de 20 milions.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa