Món Esport
Neuer no haurà de rentar la samarreta
  • CA

Manuel Neuer podrà utilitzar la mateixa roba que avui el pròxim dissabte al partit contra el Bochum. De fet, podria ser que l’alemany no s’hagués ni de dutxar després del partit contra el Barça. El meta del Bayern no ha hagut d’estirar-se ni una sola vegada al Camp Nou. Els blaugranes no han fet cap xut entre els tres pals en tot el partit per primera vegada en la història de la Champions. Els aficionats que han vist el partit de televisió poden tenir fins i tot dificultats per saber el color de la samarreta que ha vestit avui el teutó.

Encara sort que els defensen de l’equip de Julian Nagelsmann han tingut la cortesia de passar alguna pilota a Neuer de tant en tant. Per contra, l’única intervenció del meta en tot el partit hauria estat al minut 71, en l’acció on s’ha produït la lesió de Jordi Alba. El lateral esquerre ha fet una centrada al primer pal i Neuer ha hagut d’ajupir-se per aturar la pilota. Aquesta ha estat tota la feina del porter visitant al dia d’avui.

El Barça ha disposat de tres ocasions amb cert perill, però totes tres han acabat amb xuts a fora. Sergi Roberto ha provat un tir potent dins l’àrea després d’una centrada d’Alba que ha marxat desviat. Després, Memphis ha servit una falta amb una gran centrada que Araujo ha rematat fora. Finalment, Coutinho ha provat un xut llunyà només sortir que ha passat a prop del travesser. La feina de Neuer es limitava a treure de porteria.

El brasiler no ha sentit xiulets quan ha entrat el camp. Qui si se’ls ha endut ha estat Sergi Roberto, que ha estat assenyalat per l’afició com un dels culpables de la golejada del Bayern. L’afició ha expressat la seva empipada també després de cada gol i, per tant, al tram final de partit ja no tenia ganes de xiular. Els seguidors han acabat passant-se una pilota entre les graderies enmig de crits d'”olé” per tal de fer més fàcil de pair els últims minuts de partit. Alguns aficionats culers poden dir que han agafat avui una pilota les mateixes vegades que Neuer.



Més notícies
Memphis lluita una pilota contra el Bayern | Europa Press
El Bayern despulla les vergonyes d’un Barça molt tendre (0-3)
Notícia: El Bayern despulla les vergonyes d’un Barça molt tendre (0-3)
Comparteix
Els blaugranes han caigut de forma clara, però com a mínim han plantat cara
Joan Laporta, president del Barça | Jordi Borràs
Laporta posa pau a la ‘guerra freda’ contra Koeman
Notícia: Laporta posa pau a la ‘guerra freda’ contra Koeman
Comparteix
"Té tota la meva confiança", ha assegurat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa