Món Esport
El Barça guanya amb un Gasol bipolar (76-70)
  • CA

Nova victòria del Barça. Després de la classificació per a la final four amb el gran triomf al Palau Blaugrana contra el Zenit de Sant Petersburg de Xavi Pascual, els de Sarunas Jasikevicius han hagut de superar un tràmit a casa contra l’Obradoiro gallec (76-70). Els més destacats del partit han estat Pau Gasol i Àlex Abrines, amb 19 punts de valoració, però les estadístiques del de Sant Boi amaguen una dada preocupant.

Pel que fa al duel en qüestió, l’Obradoiro s’ha presentat al Palau amb ganes de donar la sorpresa després del previsible relaxament del Barça i en alguns moments s’hi han pogut apropar, però la superioritat dels de Saras s’ha fet palès en els moments més importants del partit. El tècnic lituà ha donat minuts a jugadors que en necessiten pel seu baix moment de forma, i, de fet, Abrines i Mirotic han sabut respondre amb uns bons registres.

Imagen
Àlex Abrines, davant d’Ozmizrak | FC Barcelona

Ara bé, Gasol, que ha aconseguit ser el més ben valorat del Barça i ha anotat 12 punts, també ha tornat a destacar per una dada en la qual ja havia estat criticat en altres ocasions. Es tracta del +/-, l’estadística que indica quin ha estat el marcador amb el jugador en qüestió a la pista. El +/- de Gasol en aquest partit ha estat de -14, amb diferència, el pitjor del Barça. Pel que s’ha vist sobre el parquet, res del que hagi fet el pivot de Sant Boi hauria de ser una conseqüència directa d’això, però també és cert que, per exemple, ha mostrat alguns problemes en defensa pel seu estat físic, que encara ha de millorar. Sigui com sigui, que continuï sent el millor en valoració és molt important.



Més notícies
Sarunas Jasikevicius, entrenador del Barça | FC Barcelona
Jasikevicius: “Hem d’arribar cada any a la ‘final four’, no pot ser una excepció”
Notícia: Jasikevicius: “Hem d’arribar cada any a la ‘final four’, no pot ser una excepció”
Comparteix
El tècnic lituà ha tingut paraules d'admiració per a Xavi Pascual i Pau Gasol
Pau Gasol, jugador del Barça | FC Barcelona
Recital blaugrana per tornar a la ‘final four’ després de set anys (79-53)
Notícia: Recital blaugrana per tornar a la ‘final four’ després de set anys (79-53)
Comparteix
Gasol i Calathes lideren el Barça al triomf contra el Zenit al cinquè partit dels quarts de l'Eurolliga

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa