Món Esport
La continuïtat de Pau Gasol al Barça continua totalment oberta
  • CA

El primer equip masculí de bàsquet del Barça va finalitzar la temporada anterior amb grans sensacions. Va arribar a la final de l’Eurolliga i va aixecar l’ACB i la Copa. Un dels protagonistes del darrer tram del curs va ser el pivot de Sant Boi de Llobregat Pau Gasol. Després de més de dos anys lesionat, el gran dels Gasol va tornar al bàsquet d’alt nivell per recuperar-se al Barça i poder arribar a temps als Jocs Olímpics de Tòquio.

Tothom esperava que l’últim ball de Pau Gasol fos aquesta cita olímpica, però un cop va acabar el darrer duel amb el Barça de la temporada passada ja va deixar la porta oberta a una possible continuïtat. Després de caure eliminat als Jocs Olímpics pels Estats Units als quarts de final, Gasol va anunciar que deixava la selecció espanyola, però en cap cas va dir que es retirés del bàsquet i, quan ja queda menys d’un mes pel primer partit del curs, tot continua obert.

De moment, el conjunt dirigit per Sarunas Jasikevicius ja ha començat a rodar-se de cara a la temporada vinent. Les noves incorporacions de Sertac Sanli i Rokas Jokubaitis ja estan sota les ordres del tècnic lituà, mentre que Nico Laprovittola encara és de vacances, ja que va participar dels Jocs Olímpics. S’espera que marxi Leandro Bolmaro, mentre que alguns mitjans apunten a un possible fitxatge de l’exmadridista Gabriel Deck.



Més notícies
Coutinho, abans d'un partit de Champions | Europa Press
El Barça busca un intercanvi entre Coutinho i una estrella del futbol europeu
Notícia: El Barça busca un intercanvi entre Coutinho i una estrella del futbol europeu
Comparteix
El club blaugrana encara no dona el mercat de fitxatges per tancat
Martin Braithwaite, davanter del Barça | @MartinBraith
El dilema Braithwaite
Notícia: El dilema Braithwaite
Comparteix
El davanter danès estava a la rampa de sortida, però el seu rendiment ha millorat i el club dubta

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa