Bartomeu visita la plantilla del Barça

El president blaugrana es desplaça a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per reunir-se amb els futbolistes culers en la darrera sessió d’entrenament de la setmana

Josep Maria Bartomeu s’ha desplaçat aquest dissabte al matí fins a la Ciutat Esportiva Joan Gamper juntament amb el CEO del club blaugrana, Òscar Grau. El president culer s’ha interessat per la salut de l’staff i jugadors, i de com han transcorregut aquestes primeres setmanes de retorn als entrenaments. A més, també ha comentat l’estat de l’inici de les competicions, tant de la Lliga com de la Champions League.

Bartomeu i Grau han presenciat l’entrenament del primer grup, i, un cop finalitzat, s’han trobat amb els futbolistes que l’integren. Posteriorment, la trobada ha estat amb els jugadors del segon torn d’entrenaments. Aquesta ha estat l’última sessió de la setmana, ja que diumenge l’equip culer té dia lliure, segons ha informat l’entitat catalana.

Així doncs, el president culer ha tornat a la Ciutat Esportiva després del darrer dia previ al confinament, el 13 de març passat, quan l’equip va suspendre tota la seva activitat. Un cop finalitzada la trobada amb els jugadors del primer equip, Bartomeu ha visitat també l’entrenament del conjunt de bàsquet. El president ha estat parlant amb l’entrenador, Svetislav Pesic, a banda de saludar diversos jugadors.

Més informació

Nou comentari