Món Esport
Bartomeu tanca l’acció de responsabilitat però insisteix en les pèrdues de Laporta
  • CA

L’Acció de Responsabilitat contra la junta de Joan Laporta arriba al seu final amb més llenya al foc. Aquesta vegada, llençada pel mateix Barça. Després de fer-se pública la sentència, que conclou que el mandat de l’advocat va finalitzar amb beneficis, el club -per boca del seu president- ha anunciat que no presentarà recurs al Tribunal Suprem, però ha insistit en les pèrdues de l’expresident.

“No comparteixo les anàlisis simplistes, que han qualificat de bons i dolents”, ha manifestat Bartomeu. “La sentència ratifica que hi va haver pèrdues en el mandat 2003-10. La temporada 2009-10 es va tancar amb més de 79 milions d’euros de pèrdues. L’acció no prospera degut a unes partides que no són acceptades”, ha reiterat. Sobre tot això, el president ha repartit la sentència als periodistes, amb diverses frases subratllades per tal de ressaltar l’argumentació. “Fa molt temps que la sentència circula. Demano que la llegeixin tranquil·lament”, ha dit.

D’altra banda, Bartomeu ha insistit en l’obligació de presentar l’Acció de Reponsabilitat l’any 2010 i en la inseguretat jurídica que significa la ratificació de la sentència de primera instància. “El 2010 la junta tenia l’obligació de dur l’acció de responsabilitat a l’Assemblea, perquè hi havia pèrdues. El Barça no es pot permetre perdre diners i, si els perdem, ho assumim. Hi ha moltes lectures positives, però lamento la incertesa legal. Em sap greu que la sentència no resolgui la inseguretat jurídica del club”, ha evidenciat.

Després de les declaracions de l’exdirectiva Maria Elena Fort a RAC1 i a El Món, en les quals recordava que la demanda “seria extensiva als fills”, Bartomeu ha admès que “a la directiva Maria Elena Fort no la conec i no he parlat amb ella. No sé qui li va dir el tema dels fills”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa