Món Esport
Bartomeu va rebre pressions de Madrid per contractar I3 Ventures, segons la ‘Cadena SER’

Nou capítol del BarçaGate. Aquest dilluns, el Què t’hi jugues de la Cadena SER, el programa que va destapar la trama, ha revelat les sis empreses que el club blaugrana va contractar per, presumptament, difamar l’equip, l’entorn i els rivals i legitimar la junta directiva de Josep Maria Bartomeu. Tal com va revelar Emili Rousaud, l’entitat va fraccionar les factures per evitar controls interns. I ho va fer, segons el mitjà de comunicació citat, mitjançant contractes amb cinc empreses vinculades a I3 Ventures SL i el seu soci fundador, Carlos Ibáñez.

Les altres cinc empreses haurien estat NSG Social Science Ventures SL, Tantra Soft SArevelada pel diari SPORT aquest diumenge–, Digital Side SA, Big Data Solutions SA i Futuric SA. La primera, com I3 Ventures, té la seu a Espanya; les tres següents, a l’Argentina; i, l’última, a l’Uruguai. Els departaments pels quals el Barça hauria fet passar les contractacions serien els següents: Barça Innovation Hub, La Masia, Actius Digitals, Patrocinis, Mitjans de Comunicació i Fundació FCB. Després del primer any de servei, el Barça hauria rescindit el contracte amb una de les sis empreses, concretament la que facturava a la Fundació, quelcom que evidenciaria que hi ha gent de dins del club que no estava d’acord amb el que s’estava fent.

A més, fonts de l’entitat culer han confirmat que tots els contractes amb aquestes empreses han estat rescindits. I que l’auditoria encarregada a PwC permetrà conèixer les interioritats i els detalls de tot el que va passar. Un dels altres dubtes respecte al BarçaGate és per què la junta del Barça –que es reuneix aquest dilluns per acabar de remodelar l’equip directiu després de les sis dimissions de dijous passat– va decidir contractar les empreses vinculades a Carlos Ibáñez. Segons la Cadena SER, Bartomeu i Masferrer van assegurar internament a la resta de directius que havien rebut pressions i recomanacions des de Madrid per apostar per I3 Ventures per monitorar les xarxes socials.Més notícies

El ‘BarçaGate’ també hauria implicat la Masia

Notícia: El ‘BarçaGate’ també hauria implicat la Masia
Comparteix
Segons ha informat el diari SPORT, l'empresa Tantra Soft, vinculada a I3 Ventures, va facturar 99.000 euros sense el coneixement dels directius de l'àrea
Notícia: El ‘BarçaGate’ també hauria implicat la Masia - Mobile

La investigació sobre el ‘BarçaGate’ no finalitzarà fins que s’acabi l’estat d’alarma

Notícia: La investigació sobre el ‘BarçaGate’ no finalitzarà fins que s’acabi l’estat d’alarma
Comparteix
Segons una carta de 'PricewaterhouseCoopers' al Barça, “hi ha procediments de l'auditoria que s’han de realitzar de forma presencial”
Notícia: La investigació sobre el ‘BarçaGate’ no finalitzarà fins que s’acabi l’estat d’alarma - Mobile

Comentaris

 1. Icona del comentari de: MADRID a abril 13, 2020 | 13:37
  MADRID abril 13, 2020 | 13:37
  Sempre madrid,aquesta malaltia que tenen de destruir,tot lo català ,
 2. Icona del comentari de: Max a abril 13, 2020 | 17:09
  Max abril 13, 2020 | 17:09
  Que el Barça està sota el control de Madrid no és cap notícia, tan evident com que la major part dels jugadors que viuen a l'esquena dels catalans, no es molesten en aprendre la llengua del país. El Barça és una institució més al servei del colonialisme espanyol.
 3. Icona del comentari de: Inde a abril 13, 2020 | 17:27
  Inde abril 13, 2020 | 17:27
  Que espera en dimitir ?
 4. Icona del comentari de: Cal dir-ho a abril 13, 2020 | 20:16
  Cal dir-ho abril 13, 2020 | 20:16
  El FC Barcelona de Bartomeu, va rebre "pressions" des de Madrid i els hi va fer cas... heus ací d'on plora la criatura. La Seat de Luca De Meo, també va rebre "pressió" de Madrid, i no va pas traslladar la seu de Seat enlloc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa