Món Esport
Bartomeu es planteja fer un segon referèndum sobre l’Espai Barça

Josep Maria Bartomeu es planteja, segons han informat Mundo Deportivo, La Vanguardia i TV3, celebrar un nou referèndum sobre l’Espai Barça perquè els socis puguin dir la seva en relació amb els canvis del projecte, sobretot els relatius a l’augment del seu cost i el sistema de finançament. Sempre tenint en compte la informació dels mitjans de comunicació citats, la junta directiva blaugrana encara no ha pres cap decisió ferma i si la proposta tira endavant, la votació no se celebrarà, com a d’hora, fins al final de la temporada.

La majoria de directius culers entén que des del 2014 l’Espai Barça ha canviat tant que els números que han elevat el pressupost i el model de finançament exigeixen el pas de tots els socis –no només els compromissaris– per les urnes. La principal promesa de Josep Maria Bartomeu en les eleccions del 2015 no ha complert els terminis establerts i al Camp Nou hi ha pocs dubtes que el projecte ha de tornar a sotmetre’s al judici popular. Segons ha afegit Mundo Deportivo, el president de l’entitat blaugrana va impulsar aquesta idea a finals del 2019.

La decisió final es produirà tan bon punt l’assumpte es debati en una reunió formal de la junta directiva. En principi, la pròxima trobada entre l’equip directiu s’hauria de produir quan PwC entregui els resultats de l’auditoria que el Barça li va encomanar per aclarir l’escàndol de les xarxes socials. En la presentació de Martin Braithwaite, Bartomeu es va comprometre a donar explicacions públicament tan bon punt conegués detalls sobre el Barça-Gate.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa