Món Esport
Bartomeu s’hauria negat a vendre Ansu Fati per més de 100 milions d’euros
  • CA

Josep Maria Bartomeu té clar que Ansu Fati és la perla més brillant de la Masia i que està predestinat a triomfar al Camp Nou. El president del Barça, segons ha informat el diari SPORT aquest dissabte, no està disposat a negociar pel jove extrem de 17 anys. Ni una oferta de 100 milions d’euros el convencerà.

Sempre tenint en compte la informació del mitjà de comunicació citat, el dijous passat Bartomeu es va reunir amb diversos directius i diversos responsables de la direcció esportiva. En aquella trobada telemàtica es va posar sobre la taula la possibilitat de vendre Ansu Fati a un “important club europeu que està disposat a pagar més de 100 milions d’euros”.

La resposta del president va ser clara i contundent: “Ansu Fati no està en venda. No se’n parli més”. D’aquesta forma, Bartomeu va deixar clar que tot i que la situació econòmica en què es troba el club blaugrana és complicada i que el mercat de fitxatges està força aturat, la confiança en la promesa culer és absoluta i, de moment, no té preu.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa