Món Esport
Bartomeu: “Messi és el millor, el sentit comú és renovar-lo”
  • CA

Després d’una setmana convulsa al Barça, en la pitjor tradició de l’entitat, enredant-se ella sola en un tema sensible, amb declaracions del CEO Òscar Grau i de Pere Gratacós –degradat en les seves funcions- posant certa aigua al vi a la renovació de Leo Messi, avui el president Josep Maria Bartomeu ha sortit al pas i ha assegurat a TV3 que l’argentí “és el millor i volem que segueixi amb nosaltres”. El mandatari blaugrana ha intentat així “tranquil·litzar a tothom” arran d’uns últims dies que dos alts executius del club havien sembrat dubtes sobre la continuïtat del 10 barcelonista. 

Bartomeu ha afegit que ja s’està parlant “amb l’entorn de Messi” i que porta “personalment” les negociacions. “Quant abans arribi la renovació, millor. És imprescindible pel club. Es farà amb tranquil·litat”, ha afirmat, i ha tret importància a les paraules de Grau: “Les seves paraules s’han mal interpretat. El sentit comú és renovar Messi”. “Farem tot el que calgui perquè hi hagi un bon final i es retiri aquí”, ha subratllat.

 

Sobre l’absència dels jugadors del Barça a la gala de la FIFA, Bartomeu ha opinat que l’organisme internacional “ho ha entès“. “Amb la FIFA les relacions són excel·lents i amb el nou president Infantino també, però sempre prioritzem les decisions esportives”, ha dit. En aquest sentit, ha incidit que les relacions entre el vestidor i la directiva són molt bones i que no hi ha hagut cap conflicte en les últimes setmanes.

Demana la tecnologia en l’arbitratge

 

Pel que fa a les crítiques de Piqué a l’arbitratge, Bartomeu ha observat que respecten “totalment” les opinions del central català, però que l’entitat entén que la dificultat de la feina dels àrbitres. Per això, i és una novetat, ha demanat que el futbol introdueixi la tecnologia per fer “més justes” les apreciacions dels col·legiats.   



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa