Món Esport
Bartomeu: “Lamentem i critiquem que hi hagi persones empresonades per les seves idees”
  • CA

Josep Maria Bartomeu va ser més explícit, un cop acabat el partit davant l’Olympiacos, que la pancarta exhibida i consensuada entre el Barça i la UEFA abans de l’enfrontament de Lliga de Campions davant el conjunt grec. L’empresonament de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, presidents de l’ANC i Òmnium Cultural, respectivament, no només ha entristit el president del club, sinó que l’ha fet pronunciar-se -de nou- en termes polítics contundents: “Lamentem i critiquem que hi hagi persones empresonades per les seves idees. No és normal que passi això i donem el màxim suport”, va manifestar en entrevistes a beIN Sports i Barça TV.

Bartomeu va insistir en la necessitat que els governs de Catalunya i Espanya s’asseguin, parlin, negociin i arribin a acords que permetin tornar a la tranquil·litat del dia a dia: “Catalunya viu una situació extraordinària i difícil. El nostre posicionament és clar: demanem diàleg, perquè parlant la gent s’entén, i respecte, a les majories i les minories.” Això sí, sense cap estridència. Essent prudent, el president va reiterar el “més que un club” i el posicionament de l’entitat en aquest moment històric: “Sempre trobaran al Barça per a qualsevol reivindicació, però sempre amb diàleg. El club es posiciona clarament pel diàleg, el respecte i esport i així seguirem treballant.”

 

Pel què fa les pancartes i la crítica emesa per l’Assemblea Nacional Catalana per la prohibició d’introduir lones de suport a Sánchez i Cuixart, Bartomeu va insistir en el poc marge d’acció del Barça en partits europeus, on l’estadi passa a mans de la UEFA. “En dies de Champions, el control el porta la UEFA i és l’organisme qui té l’última paraula”, va concloure.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa