Món Esport
Bartomeu: “La decisió l’he presa jo”
  • CA
Josep Maria Bartomeu, durant el Congrés Mundial de Penyes. | Jordi Borràs

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha admès aquest diumenge a la tarda que l’únic motiu pel qual s’ha disputat el partit davant Las Palmas és pel fet de no perdre els punts de competició per incompareixença. La Lliga no ha volgut acceptar la petició del Barça d’ajornar l’enfrontament corresponent a la setena jornada de Lliga i el mateix president, per no perdre els punts, ha decidit que els jugadors saltarien a la gespa a porta tancada, és a dir, sense públic.

“El partit es disputa a porta tancada per les mesures excepcionals d’avui, no perquè no hi hagi la seguretat necessària”, ha dit Bartomeu, que ha seguit responent a les preguntes dels companys de beIN Sports. “No hem pogut posposar el partit. La Lliga ha dit que perdríem sis punts i protestem jugant a porta tancada”. Ja a Catalunya Ràdio, el president del Barça ha admès que la decisió “l’he presa jo. Ja valorarem després què passa a la junta directiva”.

 

Per aquesta decisió, el fins avui vicepresident institucional de l’entitat, Carles Vilarrubí, ha presentat la seva dimissió irrevocable.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa