Món Esport
Bartomeu ho té clar: “Dembélé és millor que Neymar”
  • CA
Josep Maria Bartomeu, en una imatge d'arxiu.
Josep Maria Bartomeu, en una imatge d’arxiu. | FC Barcelona

En la mateixa entrevista a la Cadena SER en què ha criticat els judicis al procés i a Sandro Rosell i ha denunciat que els presidents del Barça estan perseguits fiscalment, Josep Maria Bartomeu també ha declarat que “Dembélé és millor que Neymar” en ser preguntat per la possibilitat que el brasiler tornés al Camp Nou: “Neymar és un jugador del PSG i amb els diners de la seva clàusula hem fet dues apostes: Dembélé i Coutinho. Són molt joves i estem molt contents amb ells”.

 

A més, el president blaugrana ha informat que el fitxatge de De Ligt “segur que estarà sobre la taula durant la planificació de la pròxima temporada que començarem a fer ara al març” i ha felicitat De Jong pel gran triomf de l’Ajax al Bernabéu. “És veritat que quan el vam fitxar li vam dir que eliminés el Madrid. Ahir el vaig felicitar. Estic molt content per ell perquè és un objectiu que tenia com a jugador. Eliminar el Madrid de la Champions el fa encara més bo”, ha valorat.

 

Respecte a la desfeta europea madridista, Bartomeu no ha volgut fer més gran la ferida: “És un rival fort menys a la Champions, està bé“. El Barça, això sí, s’està preparant perquè no li passi el mateix que al Madrid amb Cristiano.”De moment no hem de pensar en l’etapa de després de Messi, però l’hem de tenir preparada. Serà un Barça molt diferent sense el millor jugador de la història. Encara falta molt temps i crec que encara el renovarem una vegada més durant aquest mandat”, ha explicat el màxim dirigent català.

 

En relació al futur de Rakitic, Bartomeu ha apuntat que “hem estat centrats en la renovació de Jordi Alba, però amb Rakitic també hi parlarem”. “El criteri esportiu sempre està per sobre de l’econòmic. No vendrem cap jugador per necessitat financera”, ha sentenciat Bartomeu abans de fer una reflexió sobre la importància de la Masia al Barça: “No ha baixat el seu rendiment, simplement costa molt arribar al primer equip. La política ha variat bastant, perquè procurem que els jugadors abans del primer equip vagin cedits i agafin experiència. S’ha de tenir molta paciència. Xavi i Iniesta van triomfar a edats avançades. Però ara els joves no tenen paciència. S’imaginen el futur al primer equip, però davant seu tenen jugadors impossibles de reptar i decideixen marxar. Tinc una llista de 16 o 17 jugadors que van marxar i no ho haurien d’haver fet. Alguns han tornat, com Piqué i Cesc Fàbregas. Si tenen pressa per guanyar diners, que marxin”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa