Bartomeu no dimitirà, ni convocarà eleccions de forma immediata

Segons 'Mundo Deportivo', el president del Barça rebutjaria qualsevol canvi radical i apostaria per esgotar el seu mandat

Després de la desfeta humiliant del Barça a Lisboa contra el Bayern de Munic als quarts de final de la Champions, Josep Maria Bartomeu, president de l’entitat catalana, ha anunciat “canvis” i ha avançat que “ja hi ha decisions preses”. Tanmateix, el diari barceloní Mundo Deportivo ha avançat que cap d’aquestes decisions tindria res a veure amb una dimissió o una convocatòria d’eleccions imminents.

Així, aquest mitjà avança que Bartomeu vol que els nous comicis del club siguin entre els mesos de març i abril del 2021, que és quan tècnicament pot començar a fer-ho. És a dir, el mandat del president del Barça ha d’acabar l’any i vinent i, segons els estatuts de l’entitat, el març és el mes a partir del qual pot convocar noves eleccions.

Per tant, estaríem parlant que cap d’aquests canvis que Bartomeu ha promès serà radical, ja que esgotaria el seu mandat fins a les últimes conseqüències, sempre segons Mundo Deportivo. Si pensa en unes eleccions el mes de març és per donar temps al nou president de formar un projecte de cara a la temporada 2021-2022.

En aquest sentit, la modificació més important que patiria el Barça es trobaria a la banqueta. Novament, s’assenyala a l’entrenador per intentar arreglar el desastre. Segons Mundo Deportivo, Xavi Hernández i Mauricio Pochettino serien els dos noms més ben posicionats per rellevar Quique Setién com a tècnic blaugrana.

Més informació

Comentaris

  Bartomeu de Godó.rac1, porqueria franquista Agost 15, 2020 11:01 am
  La banda del Basté de Godó de Franco adoren Bartomeu de Godó y de Franco
  ... Agost 15, 2020 11:03 am
  Les titelles concubines del capitalisme canviaran de titellaire?
  Carles Mansu Agost 15, 2020 11:53 am
  El senyor Setién ha de tornar amb les vaques. Si,.. però l'hauria d'acompanyar més gent, concretament hi hauria més gent que vaques.
  Tintin Agost 15, 2020 1:22 pm
  Las vacas sagradas del barça ,se han cargado a Luis Enrique, Valverde y puede que Setien, en Roma , Anfield i Lisboa , no demostraron ser lo que se les venera , un lider de un equipo tiene que tirar del carro por lo que cobra i demostrar lo que tiene que ser .no que tiren del carro los demas para el i asi en un momento poder lucirse, espero que el aficionado del barça tenga una reflexion por la que hizo el Bayern que esto si que es un equipo
  EL SOCI IPNOTITZAT Agost 15, 2020 2:18 pm
  los socios de Barça estan en el quinto satelite y no se enteran de nada. El señor BARTOMEU, no dimitará hasta que se lo diga el mismo que lo puso de presidente que no es otro que el Conde de Godó

Nou comentari