Món Esport
Bartomeu: “El matrimoni Messi-Barça seguirà”
  • CA

Josep Maria Bartomeu s’ha mostrat orgullós del Barça, després de la victòria davant l’Eibar, però la derrota global a la Lliga, amb el títol per al Reial Madrid, i ha emplaçat els afeccionats blaugrana a centrar la mirada en el proper partit a disputar, el darrer, la final de la Copa del Rei davant l’Alabès.

“Ens queda un títol. Ens fa molta il·lusió la final de la Copa del Rei”, ha dit, abans d’analitzar l’actuació global en la temporada, on el primer equip de futbol ha quedat eliminat de la Champions League als quarts de final i ha acabat cedint la Lliga al Reial Madrid per una manca evident de regularitat.

 

Tot i això, el president blaugrana no creu que la temporada hagi estat un fracàs: “Ha estat una temporada amb bones fases de joc i d’altres, no tant. Hem guanyat als grans equips, però la competició cada cop és més equilibrada i no podem guanyar tots els partits”. 

Insistència en la renovació de Messi

 

Encara no hi ha res oficial, però Bartomeu ha insistit en la continuïtat de Lionel Messi. Sense posar cap data, sense declarar-ho de manera ja confirmada, el president ha estat clar en la voluntat del jugador i, sobretot, la del club. “Messi i Barça és un matrimoni de molts anys. Seguirà aquí. Que estigui amb nosaltres és un privilegi”, ha reiterat.

 

L’entrenador, el 29 de maig

 

En declaracions a les televisions, el president del Barça no ha volgut explicar, encara, qui serà el nou entrenador del primer equip en substitució de Luis Enrique Martínez. Tot i això, Bartomeu ha posat una data: el 29 de maig. Aquell dilluns, dos dies després de la final de la Copa del Rei a Madrid, la junta directiva es reunirà en sessió ordinària i Robert Fernández farà públic el nom del nou tècnic. Tot i això, cap pista.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa