Món Esport
Bartomeu denuncia que els presidents del Barça són perseguits fiscalment
  • CA
Josep Maria Bartomeu, president del Barça.
Josep Maria Bartomeu, president del Barça. | FC Barcelona

Ser president del Barça implica ser perseguit en l’àmbit fiscal, segons Josep Maria Bartomeu. El màxim mandatari blaugrana ha concedit una entrevista al programa Aquí, Cuní de la Cadena SER i ha confirmat que, des que va rellevar Sandro Rosell en el càrrec, ha tingut inspeccions fiscals en les seves empreses “que abans no tenia”.

 

“Intento fer totes les coses molt bé per evitar qualsevol problema. Abans no tenia inspeccions fiscals, però en els últims anys sí. Ho estic confirmant, he tingut inspeccions fiscals personals i en les meves empreses”, ha declarat Bartomeu. “Quan estàs en un càrrec institucional i parles als mitjans, dius coses que agraden i d’altres que no“, ha prosseguit abans de tornar a defensar Sandro Rosell amb vehemència: “Ningú entén els dos anys de presó provisional que ha patit. He pogut quedar amb ell, vam sopar i ara està molt més tranquil“.

 

“Vull que quedi clar que la llibertat és sense fiança. Per tant, alguna cosa no s’ha fet bé en aquest procés de presó provisional. El judici no ha acabat, ha de seguir treballant amb els seus advocats, però el vaig veure molt sencer i animat. Té un objectiu molt clar, que és defensar la seva innocència. Tothom ho pensa, no ha fet res que sigui punible. El conec des de molt jove, sé què ha fet en la seva vida professional i no hi ha cap prova del que se l’acusa. És tot una gran suposició. Com amic de Sandro que sóc, tinc l’esperança que la veritat surti a la llum“, ha explicat el president del Barça.

 

Bartomeu també ha aprofitat l’ocasió per subscriure les paraules de Piqué en relació als presos polítics i ha tornat a carregar contra la repressió espanyola respecte al procés d’independència català: “Estic seguint el judici, el veig amb certa preocupació. Hi ha coses que hem viscut aquí que no es veuen igual en altres llocs. La judicialització de la política no és la solució“.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa