Món Esport
Bartomeu carrega contra el VAR: “Sempre afavoreix el mateix equip”
  • CA

Josep Maria Bartomeu ha concedit una entrevista a Movistar LaLiga després de la victòria del Barça al camp del Vila-real per enviar tres missatges clars. El més contundent ha estat, sense cap mena de dubte, el que ha fet referència amb les ajudes arbitrals que està rebent el Reial Madrid després de l’aturada forçada pel coronavirus. “El VAR no ha estat a l’altura de la millor Lliga del món durant les últimes setmanes. És molt poc equitatiu. Sembla que sempre afavoreix el mateix”, ha declarat a l’Estadi de la Ceràmica.

Tothom ha vist el que ha passat. Hi ha molts equips que han estat perjudicats”, ha rematat contundentment en relació amb les actuacions dels àrbitres postconfinament. A més, el president blaugrana no s’ha mullat respecte a la presumpta paralització de les negociacions per a la renovació de Leo Messi, però sí que ha tranquil·litzat els culers: “No tinc cap mena de dubte que Messi seguirà al Barça. Ja ha dit moltes vegades que vol acabar la seva trajectòria esportiva aquí i no ha canviat res. El gaudirem molts més anys”.

Per últim, Bartomeu ha assenyalat que els rumors sobre la possible destitució de Quique Setién “són falsos”. “Té la confiança de tothom: directiva i jugadors. Està fent una gran feina. Lluitarem el que queda de Lliga i després vindrà la Champions. Ens queden partits importants”, ha sentenciat el màxim dirigent culer.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa