Món Esport
Bartomeu carrega amb duresa contra el president del Nàpols
  • CA

Josep Maria Bartomeu, president del Futbol Club Barcelona, ha estat entrevistat per Bein Sports per valorar el partit de tornada dels vuitens de final de la Champions, que jugarà el Barça contra el Nàpols el pròxim dissabte 8 d’agost. El màxim dirigent de l’entitat blaugrana ha criticat amb duresa el seu homòleg al Nàpols, Aurelio di Laurentiis. L’italià va considerar que era una “vergonya” que se’ls fes viatjar a Barcelona pel partit de Lliga de Campions quan a Catalunya hi havia rebrots de coronavirus i va exigir un camp neutral.

Tanmateix, el Departament de Salut va comunicar a la UEFA que era totalment segur jugar al Camp Nou i la petició de Di Laurentiis va ser desestimada malgrat que ell va voler aixecar tot el rebombori possible. És per això que Bartomeu ha assegurat que “no comparteix en absolut les paraules del president del Nàpols”. És més, encara ha anat més enllà i ha dit: “Els missatges alarmistes com aquest són dolents per a tots. El que s’ha de fer és seguir el camí de la UEFA i intentar mantenir la normalitat”.

A més a més, Bartomeu també ha parlat de Francisco Trincao i Pedri. Els dos joves futbolistes aterraran al Camp Nou quan acabi la Champions, però ja hi ha informacions que els situen en negociacions amb altres clubs. És per això que el president del Barça ha volgut tallar ràpidament aquests rumors i ha assegurat que “no estan en venda, perquè seran estrelles d’aquí a uns anys”. També ha confirmat que Riqui Puig, Ansu Fati i Ronald Araujo tindran fitxa amb el primer equip la temporada vinent i que Ter Stegen renovarà “sí o sí”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa