Bartomeu ajorna la reunió amb la seva directiva per decidir si dimiteix

Segons ‘La Vanguardia’, el president del Barça ha posposat una trobada que s’hauria d’haver celebrat aquest dimarts

Quan la Mesa del vot de censura contra Josep Maria Bartomeu i la seva directiva va validar les signatures necessàries per forçar un referèndum, diversos mitjans de comunicació van assenyalar aquest dimarts 13 d’octubre o demà dimecres dia 14 com a possibles dates de celebració d’una reunió entre el president i la junta per decidir si tots plegats dimiteixen en bloc o, d’altra banda, s’atreveixen a posar la seva continuïtat en mans dels socis.

Segons La Vanguardia, no obstant això, aquesta trobada no s’ha produït i, de moment, no està previst que es produeixi en les pròximes hores. Bartomeu l’ha posposat i, per tant, la resta de directius –entre els quals hi ha partidaris de fer un pas al costat i posar punt final a un mandat que ja té massa fronts oberts– haurà de continuar esperant per oferir el seu punt de vista al president. No cal dir que la reunió tindrà una importància molt més que considerable en el futur pròxim del Barça, ja que no només es tractarà l’escenari de la dimissió, sinó que també es plantejarà la qüestió de la rebaixada salarial i es debatrà sobre la denúncia a la Guàrdia Civil per intentar frenar la moció de censura.

També és important remarcar, però, que Bartomeu cada vegada té menys temps i marge de maniobra. Els estatuts l’obliguen a convocar un referèndum entre els pròxims 10 i 20 dies hàbils. Si no dimiteix i la justícia no frena el procés de vot de censura per l’assumpte de les butlletes d’autenticitat dubtosa, no li quedarà cap altra opció de posar les urnes. Llavors, ell no podrà fer gala de la seva capacitat de resiliència per aferrar-se al càrrec. La seva continuïtat estarà exclusivament en mans dels socis.

Més informació

Comentaris

  un tipo que vive en Tabarnia Octubre 13, 2020 3:35 pm
  al igual no ha tingut temps per fer una virgueria contable
  nobita, nobita ... Octubre 13, 2020 4:30 pm
  A banda de no tenir cap mena de vergonya, el que sí se li ha de reconèixer a aquest home és el sensacional "pegamento" que fa servir per enganxar el seu cul a la cadira.
  Ehem ! Octubre 13, 2020 6:05 pm
  Se n'ha anat a Montserrat ?

Nou comentari