Món Esport
El barcelonisme torna a esclatar contra l’arbitratge
  • CA

El darrer partit del Barça a la Lliga contra l’Alabès torna a deixar un regust amarg entre els culers. Si bé és cert que els blaugrana no han jugat al nivell desitjat, una vegada més, l’arbitratge torna a ser al centre de la polèmica per un penal no xiulat a favor dels culers. A la primera meitat, De Jong ha estat empès a l’interior de l’àrea per Ximo Navarro i el col·legiat Hernández Hernández ha considerat que el contacte no era suficient per xiular penal. A més, no ho ha ni consultat amb el VAR, cosa que ha acabat d’indignar els culers.

Un dels qui ha esclatat contra l’arbitratge ha estat, novament, el precandidat a les eleccions del Barça Jordi Farré. L’empresari català ha estat molt contundent a les xarxes socials, on ha assegurat que “el penal a De Jong era clar”

Un altre precandidat que ha estat molt crític amb Hernández Hernández i el VAR ha estat Toni Freixa, que ha realitzat fins a tres piulades en contra de la decisió presa pel col·legiat. La més contundent d’elles ha estat una en la qual ha acusat els àrbitres de “lladres” per no haver assenyalat el penal sobre De Jong.

Finalment, cal destacar que molts culers han relacionat aquesta acció del partit contra l’Alabès amb el clàssic de la jornada anterior quan l’àrbitre va assenyalar un penal de Lenglet sobre Sergio Ramos en una jugada força similar. En aquella ocasió el VAR va entrar, cosa que en el partit amb els bascos no s’ha ni considerat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa