Món Esport
El Barça destrossa el València amb una primera part suprema (5-0)
  • CA

Sense despentinar-se. El Barça ha guanyat per 4 a 0 el València amb una primera part sublim, i les de Lluís Cortés sumen tres punts més a la Lliga Iberdrola: segueixen havent-ho guanyat tot i l’únic que ens queda per saber és quan es proclamaran oficialment campiones.

El partit ha començat fort, i de fet, al minut 6 de partit, Alexia Putellas ha estrenat el marcador des del punt de penal (1-0). El Barça ha seguit amb el seu setge a la porteria valenciana, i les blaugrana han trobat la seva recompensa, un altre cop, al minut 25 quan Graham ha sabut colar la pilota per sota les cames de la portera valenciana (2-0).

Poc han hagut d’esperar els aficionats per veure el tercer. Oshoala ha entrat dins de l’àrea, ha retallat amb molta classe i amb un xut potent ha foradat la porteria rival (3-0). El domini ha estat tan evident durant aquests minuts que les de Lluís Cortés han fet el quart abans del descans. Patri Guijarro, assistida per Graham, ha posat el 4 a 0 al marcador dos minuts abans de la mitja part.

La segona part, en canvi, ha estat el revers de la moneda per les blaugrana. Les dones de Lluís Cortés, conscients que el partit estava totalment tancat, han baixat pistonada i s’han dedicat a gestionar un marcador molt favorable. De totes maneres, Graham Hansen ha fet el cinquè al minut 90 i ha arrodonit el marcador amb el 5 a 0 final.



Més notícies
Ariadna i Óscar Mingueza són els primers germans a debutar als primers equips de futbol
Les fotos dels germans Mingueza que revolucionen les xarxes
Notícia: Les fotos dels germans Mingueza que revolucionen les xarxes
Comparteix
Ariadna i Óscar Mingueza són els primers germans a debutar als primers equips de futbol
Karim Benzema, jugador del Madrid | Europa Press
La increïble capacitat del Madrid per salvar-se en els últims minuts
Notícia: La increïble capacitat del Madrid per salvar-se en els últims minuts
Comparteix
La típica "sort" dels blancs s'ha fet palesa, especialment, en les últimes tres jornades

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa