El Barça renuncia a una competició per no haver de vestir la samarreta d’Espanya

El Barça té clar que només vesteix la seva samarreta. Segons ha informat aquest dimarts la Cadena SER, el conjunt blaugrana no va permetre que el seu equip aleví masculí participés en la fase final de la Danone Nations, que es va disputar el passat cap de setmana a l’RCDE Stadium, perquè ho havia de fer com a representant d’Espanya i, en conseqüència, amb una vermella amb Spain a l’esquena.

Sempre segons la mateixa ràdio, el Barça, que havia disputat tota la fase prèvia amb la seva samarreta i havia segellat la classificació per al cap de setmana decisiu, no va acceptar lluir uns colors que no fossin els seus. L’equip encarregat de representar Espanya va ser el Vila-real, que va arribar fins a la final, però la va perdre davant Mèxic.

En categoria femenina, l’Espanyol va ser l’encarregat de representar Espanya i aixecar el trofeu en superar França en el partit decisiu.