Món Esport
El Barça reestructura l’àrea d’scouting i prescindeix d’un dels artífexs del fitxatge de Neymar
  • CA

La junta directiva del Barça s’ha reunit aquest dijous i, entre altres coses, va aprovar la “reestructuració del departament d’scouting de l’àrea de futbol, fruit de l’anàlisi iniciada al mes de gener passat, amb l’objectiu de millorar-ne l’eficiència”. El club blaugrana ha explicat que amb aquesta mesura pretén “reforçar un departament estratègic per a la planificació i el bon funcionament de l’àrea esportiva més important de l’entitat, en tots els seus nivells, des de les categories de formació fins al primer equip”.

Segons ha informat TV3, el principal afectat per aquesta decisió ha estat André Cury, un dels artífexs del fitxatge de Neymar, que treballava com a scouting del Barça al Brasil des del 2013 i tenia contracte fins al 2021. La decisió de la junta directiva de Josep Maria Bartomeu, no cal dir-ho, no només s’ha d’entendre des de la vessant estratègica, sinó que també s’ha de fer des de l’econòmica: amb aquesta mesura, el club s’estalviarà força diners que podrà destinar a altres àrees més imprescindibles.

Reobertures i iniciatives

D’altra banda, la reunió de la junta també ha servit per donar el vistiplau a la reobertura del Museu, la Barça Store del Camp Nou i la resta de botigues “en els termes i en les condicions fixades per les autoritats sanitàries”. “La previsió és reobrir aquestes instal·lacions coincidint amb el retorn del futbol, la setmana del 8 de juny”, ha ampliat el Barça en el seu comunicat. A més, l’equip directiu blaugrana també ha aprovat la iniciativa Aquí juguem tots, una acció que es desenvoluparà al Camp Nou en el partit que es disputarà contra l’Atlètic de Madrid i consistirà “a oferir als socis, penyistes i aficionats de tot el món la possibilitat d’omplir una part de les grades de samarretes oficials del primer equip personalitzades amb els seus noms”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa