El Barça proposa que el referèndum contra Bartomeu se celebri els dies 1 i 2 de novembre

El club blaugrana planteja aquestes dates a la Secretaria General de l'Esport i ara espera la seva autorització per posar en mans dels socis la continuïtat de l'actual junta directiva

El Barça ha proposat a la Secretaria General de l’Esport que el vot de censura contra Josep Maria Bartomeu se celebri el diumenge 1 i el dilluns 2 de novembre. El club blaugrana ha enviat aquest dijous el protocol d’actuació que pretén dur a terme per celebrar una jornada històrica en la qual, per primera vegada en la història de l’entitat, els socis culers podrien expulsar el seu president davant la pèrdua de confiança en la seva gestió. El triomf de Més que una Moció va ser incontestable i, ara, ha arribat el moment que parli la resta de la massa social.

La votació es durà a terme, sempre que la proposta del Barça sigui acceptada, de forma descentralitzada. Hi haurà diversos punts adaptats “a la distribució territorial dels socis”: a Catalunya majoritàriament –que podrien ser les seus de la Federació Catalana de Futbol–, però també a Madrid, Andalusia i altres comunitats autònomes. El club blaugrana planteja que el referèndum se celebri en un dia festiu i un altre de laborable perquè, d’aquesta forma, els socis podran escollir l’opció que més els convingui. Bartomeu i el seu equip han escollit la data més llunyana en el temps que li concedien els estatuts després de la validació de signatures del vot de censura.

La Secretaria General de l’Esport s’haurà de reunir amb els departaments de Salut i Interior del Govern i decidir si aprova la celebració del referèndum. La petició del Barça arriba només un dia després que la Generalitat de Catalunya prengués un conjunt de mesures, entre elles la suspensió de les competicions esportives no professionals, per contenir el coronavirus. En aquest sentit, caldrà veure si el protocol presentat pel club blaugrana compleix els requisits per adequar-se a les restriccions de les autoritats contra la pandèmia.

Comentaris

    Seny Octubre 16, 2020 11:01 am
    Semblen estúpids si no ho son, omplir encara que sigui una tercera part un estadi de 90.000 persones, suposa gent que es desplaça en transport públic (encara més gent (?!)), aglomeracions de més de 6 persones sense poder controlar als voltants durant l'entrada i sortida, gent bevent en bars (de forma clandestina) o al carrer, viatges en avió... i tot son accions prescindibles i no essencials.

Nou comentari