Món Esport
El Barça, molt preocupat amb la renovació de Dembélé
  • CA

El davanter del Barça Ousmane Dembélé va demostrar al partit contra el Reial Betis que és el jugador més perillós de l’equip blaugrana. El francès va generar fins a cinc ocasions de gol en tan sols 35 minuts sobre el terreny de joc i la seva entrada va propiciar els millors minuts dels culers en aquest duel. Per aquest motiu, una de les prioritats de la directiva barcelonista és renovar el contracte del davanter, que acaba el pròxim any.

El Barça té pressa per tancar aquesta operació, ja que el jugador té via lliure per negociar amb altres clubs a partir de l’1 de gener sempre que no hagi renovat el seu contracte. Segons el diari Sport, el representant de Dembélé no ha respost a cap de les ofertes del club pel jugador. Si aquesta tendència es mantingués fins a finals d’any, la directiva blaugrana donarà per fet que el davanter marxarà quan acabi el seu contracte.

Aquest mateix diari assegura que el Barça ha ofert a Dembélé mantenir el seu salari fix i actual. No obstant això, l’atacant tindria accés a una sèrie de primes en cas de complir diversos objectius esportius. Però el jugador hauria rebut ofertes que superen considerablement l’oferta blaugrana per part de Manchester United, Chelsea, Bayern de Munic, Tottenham i Juventus. Per tant, el representant del jugador podria estar esperant que el Barça augmentés la seva proposta econòmica per signar la renovació del francès.

El que sí que sembla evident és que el Barça no castigarà al jugador si no renova abans del 31 de desembre. Dembélé continuarà defensant la samarreta blaugrana tot i que no asseguri la seva continuïtat perquè ara mateix és un jugador clau. Aquest fet és totalment contrari al que va succeir amb Ilaix Moriba el passat estiu. El migcampista va decidir no renovar amb el Barça quan li quedava més d’un any de contracte i el club va decidir que no tornaria a jugar cap més partit amb el Barça. El jugador va acabar sent venut al Red Bull Leipzig.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
Xavi marxa “orgullós” de l’equip, però també fa autocrítica
Notícia: Xavi marxa “orgullós” de l’equip, però també fa autocrítica
Comparteix
El tècnic egarenc ha atès els mitjans de comunicació després de la derrota contra el Betis
Ousmane Dembélé, jugador del Barça | FC Barcelona
Dembélé, l’únic perill del Barça
Notícia: Dembélé, l’únic perill del Barça
Comparteix
El davanter francès ha generat ell sol cinc ocasions clares de gol en tan sols 35 minuts al terreny de joc

Comentaris

  1. Icona del comentari de: jordi a desembre 05, 2021 | 22:18
    jordi desembre 05, 2021 | 22:18
    dembele ha demostrat què? absolutament res. Va ser decisiu una vegada? i si hagués posat el quart gol contra el Liverpool al camp nou a l'ofrena de Messi ? no té les espatlles. A més, un pantalon cosit sempre torna a trencar-se. El físic de Dembele està acabat, mai deixarà de fer-se mal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa