Món Esport
El primer fitxatge del Barça després de la Champions
  • CA

El Barça podria estar molt a prop de tancar el fitxatge d’un central, que, després de Piqué, Lenglet i Umtiti, aquest últim entre parèntesis pel seu rendiment nefast, seria el quart del primer equip. Es tractaria d’un vell conegut, Eric Garcia, qui actualment és futbolista del Manchester City i està a les ordres de Pep Guardiola, però el mateix tècnic de Santpedor ja hauria donat pistes del futur del defensa que es va formar, durant nou anys, a les categories inferiors del club blaugrana.

“Eric Garcia encara té un any de contracte, però ja ens ha anunciat que no vol renovar. Nosaltres intentarem convèncer-lo, però creiem que té la intenció d’anar a un altre equip”. Amb aquestes paraules, Guardiola ha deixat clar que el futur del central barceloní es troba lluny de Manchester. En aquest sentit, TV3 ha avançat que el Barça, que sempre ha estat interessat en el seu retorn, ara ho estaria més que mai.

La seva carrera recorda molt a la de Piqué. Es tracta d’un defensa central nascut a la localitat de Barcelona, format a la Masia, passant una etapa de primera maduresa a Manchester i, si tot va com el Barça vol que vagi, tornant novament al Camp Nou. Amb el City, Garcia ha jugat dues temporades. Va debutar la passada, amb un paper testimonial i, en canvi, aquest curs 2019-2020 ja ha entrat amb regularitat en els plans de Guardiola. Ha disputat 13 partits de Premier League i 19 en total.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa