El Barça pateix per derrotar el València i es classifica per a la final de la Supercopa (71-65)

El Barça ha demostrat solidesa en el seu primer partit de competició purament oficial. Davant s’ha trobat un equip que ha demostrat que aquest any pugnarà per estar en la part alta de la classificació en la fase de regular de la Lliga, el València Basket. El conjunt de Pesic ha utilitzat el partit d’aparador per mostrar les seves novetats. El millor del partit ha estat un dominador Nikola Mirotic, que ja comença a mostrar les seves capacitats.

El partit semblava decidir-se del costat blaugrana al tercer quart, després que el València acumulés fins a gairebé cinc minuts sense anotar. Els de Ponsarnau, però s’han refet i han arribat a avançar-se en l’electrònic en l’últim període. Tot i això, la marea blaugrana ha estat massa, amb un Corey Higgins molt inspirat i una defensa poderosa, liderada per Brandon Davies. L’equip taronja ha acabat veient com els blaugrana agafaven els punts de marge suficients per decidir el partit en el tram final.