El Barça paga la falta de rodatge a la final de Supercopa contra el Madrid (89-79)

L’equip de Pesic demostra que encara necessita temps per assolir el seu millor nivell i ho paga davant el projecte blanc, ja consolidat

El primer clàssic de la temporada ha quedat un pèl gran al nou gran projecte blaugrana. El conjunt de Pesic ha competit la Supercopa fins a l’últim minut però el fet és que el Reial Madrid ha dominat en el marcador durant gran part de la final. L’equip de Pablo Laso s’ha mostrat més sencer durant tot el partit i ha conquerit el primer títol de la temporada.

El Barça ha pagat durant bona part del partit la falta de compenetració entre molts jugadors que tot just comencen a conèixer-se. A l’altra banda s’ha trobat un equip amb un esquelet que roman intacte des de fa anys i al qual s’han sumat peces de qualitat, però complementàries. Les individualitats no solen imposar-se en esports d’equip i només quan l’equip de Pesic ha començat a associar-se amb fluïdesa, ha entrat de cap en el partit.

D’inici, la final ha estat igualada, però ja en el segon quart el Madrid ha agafat les regnes de la final. El Barça ha tocat fons amb un desavantatge de 19 punts al tercer quart, i ha estat en el mateix període quan ha reaccionat, per tornar-se a situar a només sis quan ha sonat la botzina. La tensió habitual en les finals entre Barça i Madrid ha tornat a sorgir al WiZink Center. El conjunt blanc, davant la seva afició, ha sabut gestionar millor la situació i ha aconseguit mantenir per darrere als blaugrana en tot moment.

Més informació

Nou comentari