Món Esport
El Barça planteja una nova rebaixa salarial als seus empleats i esportistes
  • CA

Aquest dilluns, el Barça va fer una roda de premsa extensa per explicar el moment delicat en què es troba econòmicament. El club blaugrana va tancar l’exercici 2019/20 amb pèrdues de 97 milions d’euros i, de cara al 2020/21, preveu que la davallada d’ingressos no s’aturi. En aquest context, Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva han de fer tots els esforços possibles per controlar les despeses, sobretot pel que fa als salaris dels esportistes.

Per aquest motiu, i segons ha informat TV3, el Barça ha plantejat una nova rebaixa salarial a tots els seus treballadors, esportistes inclosos. La televisió pública catalana ha tingut accés a una carta signada per la direcció de recursos humans de l’entitat en la qual es comunica als empleats que el club “es troba en la necessitat d’iniciar la tramitació d’un procediment col·lectiu de modificació de les condicions de treball de la seva plantilla per causes econòmiques derivades del greu descens d’ingressos ordinaris derivat de la pandèmia del coronavirus”.

Tal com va fer durant l’estat d’alarma, el Barça negociarà la rebaixa de sou dels esportistes i la de la resta de professionals per separat. Ambdós col·lectius tindran, evidentment, la seva representació en la taula de negociació. En el cas del primer grup, Jordi Moix va explicar en una entrevista a RAC1 que el club culer també està treballant en unacalendarització” dels contractes dels jugadors tal com va fer, per exemple, amb Nikola Mirotic, que va ampliar la seva vinculació mitjançant un acord que contemplarà que cobri de menys a més fins al 2025.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa