Món Esport
El Barça, contundent: no indemnitzarà Heurtel si se’n va a un equip espanyol
  • CA

Albert Soler, director de l’àrea d’esports professionals del Barça, ha deixat molt clar que el club blaugrana no indemnitzarà Thomas Heurtel si se’n va a un equip espanyol, el Reial Madrid inclòs. L’entitat culer, que la setmana passada ja va demostrar que no li tremolarà el pols a l’hora de defensar el fet que “els interessos del club estan per sobre de tot”, no vol “malbaratar diners ni prestigi” i, ni de bon tros, finançar el fitxatge d’un jugador per l’etern rival.

“El cos tècnic no compta amb Heurtel i considerem que la seva sortida s’ha de produir tan aviat com sigui possible. El dia 6 de gener es tanca la finestra del mercat de l’Eurolliga. El club no indemnitzarà Thomas Heurtel si se’n va a un equip espanyol. La decisió és seva. Si decideix quedar-se, nosaltres no l’inclourem en la dinàmica de l’equip. No contem amb ell”, ha reflexionat Soler després de la victòria de l’equip de Sarunas Jasikevicius en el clàssic.

El director de l’àrea d’esports professionals del Barça també ha recordat, sobre l’episodi d’Istanbul, que “Heurtel no es va quedar sol i desemparat en cap moment”. “Es va quedar amb el seu agent i el club es va fer càrrec de les despeses del viatge i de l’hotel. Creiem que vam prendre una decisió encertada. Durant el dia ens vam assabentar que no estava negociant amb cap equip turc, sinó que ho estava fent amb un conjunt espanyol de l’ACB. D’aquí la nostra sorpresa i decepció. Vam sentir que ens estava enganyant”, ha justificat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa