El Barça no desencalla les negociacions per Neymar en la reunió amb el PSG

La delegació blaugrana desplaçada a Paris torna a Barcelona sense cap acord ni cap progrés significatiu

El Barça i el PSG s’han reunit aquest dimarts per intentar desencallar definitivament l’operació Neymar, però no hi ha hagut sort. Ambdós clubs han pogut saber el posicionament de l’altra part de la negociació, però no hi ha hagut cap progrés significatiu segons ha informat Mundo Deportivo. D’aquesta forma, Javier Bordas, Éric Abidal i André Cury han tornat a Barcelona sense cap acord.

RAC1 ha ampliat la informació del mitjà de comunicació citat i ha afegit que el Barça ha presentat tres propostes, de les quals una, la de la fórmula de cessió d’una temporada amb compra obligatòria a final del curs, ha estat descartada al moment. Les altres dues, que contemplen la inclusió en l’operació de futbolistes com Coutinho i Rakitic a banda del pagament d’una quantitat propera als 100 milions d’euros, no han estat acceptades, però tampoc rebutjades.

Sempre segons la ràdio catalana, des del club blaugrana hi ha la certesa que si Neymar es posiciona clarament per fitxar pel Barça tot serà més fàcil, quelcom que l’entorn del futbolista brasiler –que durant tot el dia d’avui ha estat descansant a Algarve, Portugal– valora considerablement amb el clar objectiu de fer el pas definitiu per facilitar el traspàs. Sigui com sigui, l’única realitat a dia d’avui és que queda un dia menys perquè es tanqui el mercat de fitxatges el 2 de setembre.

Més informació

Nou comentari