El Barça no descarta negar-se a jugar més partits aquesta temporada, segons l’’SPORT’

El Barça té clar que la salut dels futbolistes i les seves famílies és el més important i que, per tant, no acceptarà cap decisió que els posi en risc. Segons ha informat el diari SPORT aquest divendres, la junta directiva de Josep Maria Bartomeu estudiarà la possibilitat de negar-se a jugar més partits aquesta temporada si considera que l’intent de represa de la competició es produeix de forma precipitada.

Els dirigents blaugrana, sempre segons el mateix mitjà, veuen bé i factible el retorn als entrenaments, però consideren que competir serà ben diferent. No només pels partits en si, sinó també pels viatges, és clar. El Ministeri de Sanitat ha repetit força vegades que la pilota no tornarà a rodar fins que les garanties sanitàries ho permetin, i l’ajornament de les proves de Covid-19 als futbolistes ho exemplifica, però la directiva blaugrana no ho acaba de veure clar.

De moment, el Barça es manté al marge de les decisions dels organitzadors i no s’ha posicionat al respecte, però no descarta traslladar a la Lliga i la UEFA, durant les pròximes setmanes, els seus dubtes en relació amb el retorn a la competició aquest curs. De moment, els directius catalans es limitaran a estudiar la situació i la seva evolució per prendre una decisió quan arribi el moment de la veritat.Més notícies

Primera empresa interessada a donar cognom al Camp Nou

Alki David, propietari de l’empresa de medicina Swissx, assegura que ja ha començat a negociar amb el Barça

Tebas espanta l’Espanyol: “Si no es pot tornar a jugar, hi haurà descensos”

El president de la Lliga assegura que “la possibilitat d’ampliar les categories està descartada”

Nou comentari