Món Esport
El Barça-Nàpols del Camp Nou ja té dia i hora
  • CA

El Barça marca en el seu calendari, amb retolador vermell, el dissabte 8 d’agost. El conjunt blaugrana tornarà aquell dia a competir a la Champions League: ho farà amb el partit de tornada dels vuitens de final contra el Nàpols. El mateix dia que els de Setién han conegut que tindran un camí molt farragós fins a la final, els blaugrana també han sabut el dia i l’hora del compromís contra el conjunt italià, ajornat per culpa del coronavirus. El resultat de l’anada va ser d’1-1.

El duel es disputarà al Camp Nou, però ho farà a porta tancada. És a dir, el Barça s’haurà de classificar per als quarts sense l’ajuda dels seus afeccionats. El partit es jugarà a les 21.00 hores. Tenint en compte que els culers finalitzaran la Lliga el 19 de juliol, tindran gairebé tres setmanes de descans; aquest divendres, de fet, Setién no ha descartat que el club busqui algun rival per disputar algun amistós de preparació.

El mateix dissabte 8 d’agost es resoldrà l’eliminatòria entre el Bayern i el Chelsea, en què els bavaresos són clarament els favorits després del 0-3 a Stamford Bridge. El dia d’abans, divendres 7, es jugaran les tornades de les eliminatòries entre Juventus-Olympique de Lió i Manchester City-Reial Madrid.

El calendari complet

A més, la UEFA també ha establert els horaris de la Final a 8 que es disputarà a Lisboa entre el dimecres 12 d’agost i el diumenge 23 del mateix mes. Tots els partits es jugaran a la mateixa hora, a les 21.00 hores. El Barça, sempre que no caigui eliminat, jugarà el divendres 14 (quarts), el dimecres 19 (semifinals) i el diumenge 23 (final).



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa