Ni Barça ni Madrid volen el Clàssic del 26-O al Bernabéu

El club blaugrana i el blanc traslladaran la seva opinió al Comitè de Competició durant les pròximes hores

Javier Tebas va fer cas omís de la petició del Barça d’ajornar el partit contra el Las Palmas que es va disputar al Camp Nou sense públic el Primer d’Octubre del 2017, quan l’Estat va respondre al referèndum de Catalunya amb una violència desproporcionada i injustificada, però en canvi ha considerat, dos anys més tard, que el Clàssic previst per al dissabte 26 d’octubre no es pot disputar a Barcelona perquè hi ha, literalment, “risc cert i greu d’alteració de l’ordre públic”. Coses de la mejor Liga del mundo, que es diuen ells mateixos.

El Comitè de Competició ha donat tres dies al Barça i al Reial Madrid perquè puguin presentar les al·legacions que considerin ambdós clubs considerin oportunes. El club blaugrana, segons han avançat diversos mitjans i ha pogut confirmar MónEsport, es posicionarà fermament en contra del canvi d’escenari del Clàssic. El vol disputar al Camp Nou i així li ho farà saber a la Federació Espanyola de Futbol. Fonts de l’entitat culer han confirmat a aquest diari que en les pròximes hores traslladarà la documentació corresponent per manifestar el seu posicionament en relació amb la qüestió.

Per la seva banda, el Reial Madrid tampoc vol que el partit contra el seu etern rival de la primera volta es jugui al seu estadi perquè això suposaria alterar la competició. El conjunt blanc, però, el que requerirà és que, si s’escau i es considera que hi ha “causes de força major”, s’ajorni el compromís. Si s’ha de disputar el duel, Florentino Pérez demanarà que ho faci a Barcelona malgrat la manifestació convocada per Tsunami Democràtic. Sigui com sigui i diguin el que diguin ambdós equips, no obstant això, el Comitè de Competició serà l’encarregat de prendre una decisió en relació amb la petició que ha rebut aquest dimecres de la Lliga.

 

Més informació

Nou comentari