Món Esport
Com arriben Barça i Madrid a un Clàssic clau?
  • CA

Com arriba el Barça

Els homes de Ronald Koeman arriben al gran partit davant el Madrid a només un punt del líder, l’Atlètic de Madrid. Els blaugranes han sumat 51 dels últims 57 punts, i acumulen una ratxa de 19 partits consecutius sense perdre.

Aquesta dinàmica positiva li ha servit al Barça per retallar onze punts al líder, els matalassers. De fet, l’última derrota en Lliga va ser a Cadis, el passat 5 de desembre. Fa més de quatre mesos. Des d’aleshores, els de Koeman han aconseguit 16 victòries i només 3 empats.

A més a més, després del triomf in extremis davant el Valladolid de la setmana passada, els blaugranes segueixen depenent d’ells mateixos per guanyar el doblet. D’altra banda, tot i que Piqué és probable que no surti d’inici tot i estar convocat, el tècnic holandès també tindrà l’opció de Sergi Roberto, també a la llista.

Com arriba el Reial Madrid

Els blancs reben als blaugranes en el seu millor moment possible. Aquesta setmana, els de Zinedine Zidane han posat peu i mig a les semifinals de la Champions League després de vèncer a un Liverpool en hores baixes. Tot i el desgast físic afegit derivat d’aquest compromís, el Madrid ha sortit moralment reforçat.

Amb aquesta victòria, els blancs donen continuïtat a la bona dinàmica a la Lliga: 10 victòries en els últims 12 partits. I en aquesta dotzena de compromisos, cap derrota. Uns números que situen als de Zidane a dos punts dels blaugranes i a tres de l’Atlètic. Per al partit d’avui, Zidane no podrà disposar de Carvajal, Varane, Sergio Ramos i Hazard. Baixes sensibles sobretot a l’eix defensiu del Madrid, que haurà d’estar molt atent a les carreres d’un Dembélé en gran estat de forma.



Més notícies
Josep Guardiola i José Mourinho, durant l'època del Barça i el Reial Madrid.
Les dades més curioses dels clàssics
Notícia: Les dades més curioses dels clàssics
Comparteix
Els duels entre Barça i Madrid han deixat un grapat d’estadístiques interessants
Florentino Pérez i Mariano Rajoy.
Albert Perrín, exdirectiu de Laporta: “El Reial Madrid és un poder fàctic de l’Estat espanyol”
Notícia: Albert Perrín, exdirectiu de Laporta: “El Reial Madrid és un poder fàctic de l’Estat espanyol”
Comparteix
L'empresari català ha explicat com funciona la llotja del Santiago Bernabéu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa