El Barça podria aprofitar la crisi institucional del València per fitxar el seu director general

Segons 'RAC1', el club blaugrana té l'objectiu d'incloure Mateu Alemany, que està negociant la seva sortida de Mestalla, en el seu organigrama esportiu

Josep Maria Bartomeu segueix intentant trobar el rumb i confeccionar una àrea esportiva del Barça potent. Aquest dijous, RAC1 ha assegurat que el club blaugrana estaria interessat a aprofitar la crisi institucional del València i fitxar el seu director general, Mateu Alemany, que té un peu i mig fora de Mestalla després de les divergències contínues amb la junta directiva xe, sobretot amb Peter Lim.

La destitució de Marcelino García Toral va ser la gota que va fer vessar el got i trencar una relació que, ara per ara, és inexistent. La intenció culer, sempre segons la ràdio citada, és que Alemany formi part de l’organigrama esportiu del Barça. El diari AS ha assegurat que ha parlat amb ell mateix i ha reconegut, com ja era sabut, que està negociant el seu adeu del València, però ha informat que no ha tingut cap mena de contacte amb el club català. 

Més informació

Nou comentari