Món Esport
El Barça tornarà a intentar el fitxatge d’Eric Garcia
  • CA

Malgrat la greu crisi econòmica que travessa, el Barça no tira la tovallola en el seu objectiu de satisfer Ronald Koeman i, en aquest sentit, intentarà reforçar la seva plantilla quan s’obri, el pròxim 4 de gener, el mercat de fitxatges d’hivern. Segons ha informat el diari SPORT, el club blaugrana tornarà a buscar el fitxatge d’Eric Garcia, futbolista del Manchester City que acaba contracte el 30 de juny del 2021, és a dir, a finals d’aquesta temporada.

Sempre segons el mateix mitjà de comunicació, la secretaria tècnica del Barça presentarà una oferta de 8 milions d’euros, sense variables, per aconseguir els serveis del central format a la Masia. La proposta és considerablement inferior a la que va fer l’estiu passat, ja que al Camp Nou tenen clar que la possibilitat que marxi lliure quan acabi aquest curs juga a favor seu. A l’Etihad Stadium hauran de decidir, en aquest sentit, si prioritzar la qüestió esportiva o l’econòmica.

No cal dir que el procés de negociació d’adequació salarial entre la junta gestora i els esportistes blaugrana tindrà influència en la possible arribada d’Eric Garcia. Si els jugadors del club accepten retallar-se el sou –o, més ben dit, ajornar-lo–, no hi haurà massa problemes per fer un esforç econòmic pel central de 19 anys. Si, d’altra banda, no posen facilitats, l’arribada del defensa haurà d’esperar fins a l’estiu vinent.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa