Món Esport
Barça i Sant Andreu tornaran a enfrontar-se amb la Cultural Leonesa i l’Atlètic
  • CA

Els quatre equips catalans classificats pels setzens de final de la Copa del Rei ja coneixen els respectius emparellaments. El Barça jugarà contra la Cultural Leonesa, rival al qual es va enfrontar ara fa una dècada, el 2009. El conjunt blaugrana va imposar-se a l’anada per 0-2, i al al Camp Nou per 5-0. Sobre aquesta eliminatòria ha parlat Guillermo Amor: “Hi ha equips que semblen modestos però no te’n pots fiar mai. La Copa sempre ha tingut sorpreses. Encara que sembli que som a Champions i que passarem, hem d’estar alerta. No ens podem relaxar”. L’anada serà el dimecres 31 d’octubre a les 21.30 h. 

 

Repetirà rival el Sant Andreu, que quatre anys després tornarà a enfrontar-se a l’Atlètic de Madrid de Diego Simeone. Els andreuencs venen d’eliminar a tres conjunts de la Segona B, Cornellà, Gernika i Calahorra, després de tres pròrrogues. El curs 2013-14, el conjunt quadribarrat va caure 0-4 al Narcís Sala i 2-1 al Vicente Calderón. Ara jugaran al Wanda Metropolitano. L’anada serà el dimarts 30 d’octubre a les 21.30 h. 

 

L’Espanyol, al seu torn, s’enfrontarà al Cadis, un dels rivals de segona divisió. Rubi, per tant, s’estrenarà amb el conjunt espanyolista a la Copa del Rei visitant el Ramón de Carranza, un camp que ja va trepitjar el curs passat dirigint l’Osca. El partit d’anada es disputarà el dijous 1 de novembre a les 18:30 hz  El Girona, per la seva part, s’enfrontarà a l’Alabès. L’anada serà a Vitòria el dimecres 31 d’octubre a les 20.30 h. 

 

Els partits d‘anada es disputaran del 30 d’octubre a l’1 de novembre al camp de l’equip de menor categoria, mentre que els de tornada ho faran del 4 al 6 de desembre. En les eliminatòries entre els equips de la Lliga Santander es respecta l’ordre amb el qual han sortit les boles. La resta d’emparellaments són els següents: CD Ebro-València; Melilla-Madrid; Villanovense-Sevilla; Racing-Betis; Almeria-Vila-real; Mallorca-Valladolid; Sporting-Eibar; Lugo-Llevant; Còrdoba-Getafe; Leganés-Rayo; Athletic-Osca.

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa