Món Esport
Barça i Inter estarien a prop d’arribar a un acord per Rakitic
  • CA
Ivan Rakitic, durant un partit del Barça.
Ivan Rakitic, durant un partit del Barça. | Europa Press

Ivan Rakitic torna a col·locar-se a la porta de sortida: a Itàlia comencen a donar detalls de l’oferta formal que l’Inter de Milà hauria fet al Barça per fitxar el migcampista croat. Segons la Gazzetta dello Sport, els milanesos estan disposats a pagar 35 milions d’euros per ell, a qui li millorarien el contracte de 5,5 milions d’euros nets anuals, però hauran de seguir picant pedra perquè el Barça demana una xifra més elevada.

 

Les postures, però, no estan excessivament allunyades. Sempre segons el mateix mitjà, els blaugrana demanen 10 milions d’euros més, és a dir, 45 milions. A Itàlia asseguren, en aquest sentit, que la clau del possible traspàs residirà en els extres i els variables de l’operació. Les intencions del conseller delegat Giuseppe Marotta i el director esportiu Piero Ausilio, els homes que estan capitanejant les negociacions amb el Barça, són les de firmar Rakitic fins al juny del 2022.

 

El diari italià assegura que les posicions d’ambdós equips estan cada vegada més a prop. Si la distància s’aconsegueix reduir en la seva màxima expressió, Rakitic (la clàusula de rescissió del qual és de 125 milions) deixarà de formar part de la plantilla blaugrana en finalitzar l’actual temporada. La venda del croat sempre ha estat motiu de debat entre els integrants de la secretaria tècnica culer, però sembla que és a punt de convertir-se en realitat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa