El Barça i onze clubs més anuncien la nova Superlliga

La competició europea començarà tan aviat com sigui possible

Dotze dels principals clubs de futbol europeu han anunciat aquest diumenge la seva voluntat de crear una Superlliga Europea. Aquest moviment s’entén com una resposta al nou format de Champions League la UEFA presentarà aquest dilluns mateix.

Els clubs signants, segons la nota de premsa, són el Barça, el Reial Madrid, l’Atlètic de Madrid, AC Milan, Inter, Manchester, Juventus, City, Liverpool, Arsenal, Chelsea i Tottenham. Aquests clubs consideren que es necessari crear una nova competició que asseguri més espectacle i més beneficis econòmics.

A part d’aquests dotze clubs, es convidarà a tres clubs més i els cinc restants es classificaran per rendiment. En total la competició disposarà de 20 equips. A més a més, ja s’ha anuncait de forma oficial que el president d’aquesta nova competició serà Florentino Pérez.

Més informació

Comentaris

  Berta Abril 19, 2021 9:15 am
  Con el floren de presidente?...... salir de malaga para meterse en malagon
  Ramon Abril 19, 2021 10:06 am
  Trencar o afeblir l'imaginari espanyol? Txatxi. Que no hi hagi descensos pels fundadors? Una caca.
  Ramon Abril 19, 2021 10:51 am
  Que la participació en la màxima competició continental no depengui només de la lliga domèstica té sentit. La lliga europea seria doncs una lliga normal. Però precisament per això hi ha d'haver descensos i no hi pot haver presència garantida pel sol fet d'haver-ne set "fundador". Per què hi és, ara, el Tottenham? Perquè fa un parell d'anys va arribar a una final de Champions? Va anar d'un pel que en lloc seu no ho fes l'Ajax. En tal cas, ara hi seria l'Ajax, entre els fundadors? De fet té un palmarès incomparablement millor que el Tottenham. Hi ha d'haver descensos. Si no, això és una merda. Una merda pensada només en l'audiència televisiva xinesa, japonesa, ells deuen calcular que potser també l'americana.
  Vendetta Abril 19, 2021 1:15 pm
  Si trenkem cacanya per la mitat

Nou comentari