El Barça estén la mà a Neymar: “Si vol venir, farem el que puguem per fitxar-lo”

"Ja es veurà, tot és molt canviant en el futbol, però Neymar és Neymar", ha declarat el directiu blaugrana Javier Bordas

El cas Neymar no s’ha acabat i el seu pare es va encarregar de deixar-ho ben clar en una conferència a Escòcia. El Barça, per la seva banda, manté una posició una mica més prudent que la del progenitor de l’extrem brasiler, però no tanca la porta a tornar a intentar el seu fitxatge. “És un capítol que ara no toca perquè ens trobem en plena Lliga, però esperarem que passin coses“, ha declarat Jordi Cardoner, vicepresident esportiu del club blaugrana, després de l’ofrena floral de l’entitat culer al monument a Rafael Casanova amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya.

“Entenc que Neymar fos feliç a Barcelona. Ho són la majoria de futbolistes que juguen aquí, però aquest capítol el deixarem al marge com va dir el president. Esperarem que passin coses”, ha seguit explicant Cardoner, que també s’ha mostrat molt tranquil amb el contracte de Messi (“Pot entrar i venir quan vulgui. Estem en una situació de normalitat i la clàusula és la mateixa que tenien altres jugadors com a premi al mèrit aconseguit amb el club”) i ha assegurat que és possible que l’argentí participi en l’ofrena floral a Rafael Casanova en un futur (“No sé per què no ha vingut, però és probable que vingui un any”).

Bordas: “Mentre ell vulgui venir, nosaltres farem el que puguem perquè ho faci”

Jordi Cardoner no ha estat l’únic representant del Barça a valorar el possible retorn de Neymar al Camp Nou. El directiu Javier Bordas, que es troba participant a la primera Cimera d’Economia Naranja a Medellín (Colòmbia), ha declarat des de Colòmbia a l’Agencia EFE que “ja es veurà” el que passarà i que “tot és molt canviant en el futbol”, però que “Neymar és Neymar”: “Mentre ell vulgui venir, nosaltres farem el que puguem perquè ho faci“. El seu possible fitxatge, ha sentenciat Bordas, serà “econòmicament viable” o no serà.

Més informació

Nou comentari