Món Esport
El Barça i l’Espanyol tornen als entrenaments amb el grup complet

Nou pas del futbol espanyol en el seu camí cap a la nova normalitat, que començarà el pròxim 11 de juny amb el retorn de la Lliga. Aquest dilluns, tots els equips de Primera i Segona han tornat als entrenaments amb la gran novetat de poder-se exercitar conjuntament tot el grup, tal com marca la fase 4 del protocol de tornada als entrenaments de LaLiga. Cal recordar que fins ara els jugadors culers s’estaven entrenant en grups de 14 efectius com a màxim.

Com és habitual, l’entrenament del Barça al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva ha començat al voltant de les 9.30 hores. Hi ha acudit tota la plantilla, també Samuel Umtiti, que ja es troba en la recta final de la seva recuperació de la lesió al genoll i ha pogut fer part de la sessió amb el grup. Aquest dimarts els futbolistes blaugrana tornaran a exercitar-se a partir de la mateixa hora amb tots els sentits posats en la visita al Mallorca, prevista per al pròxim 13 de juny a les 22.00 hores.

D’altra banda, l’Espanyol ha celebrat l’inici de la fase 4 del protocol de tornada als entrenaments amb una doble sessió. La primera, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, ha començat a les 09.00 hores, mentre que la segona ho ha fet deu hores més tard i a l’RCDE Stadium. El conjunt perico també tornarà a jugar el dissabte 13 de juny, encara que en el seu cas ho farà com a local i davant l’Alabès (13.00 hores).Més notícies

El Barça, contundent contra el racisme després de l’assassinat de George Floyd

Notícia: El Barça, contundent contra el racisme després de l’assassinat de George Floyd
Comparteix
El club blaugrana deixa clara la seva posició en una publicació a les xarxes socials
Notícia: El Barça, contundent contra el racisme després de l’assassinat de George Floyd - Mobile

La iniciativa de LaLiga per homenatjar “els herois del coronavirus” quan torni el futbol

Notícia: La iniciativa de LaLiga per homenatjar “els herois del coronavirus” quan torni el futbol
Comparteix
Javier Tebas explica en què consistirà ‘Aplauso infinito’
Notícia: La iniciativa de LaLiga per homenatjar “els herois del coronavirus” quan torni el futbol - Mobile

Nou comentari

Comparteix