Món Esport
El Barça no rendeix davant els equips grans
  • CA

Tot i la dinàmica positiva en la qual s’ha vist immers l’equip durant els últims mesos, i el fet derivat d’haver recuperat l’esperança competitiva, avui s’ha fet evident que l’equip encara té una assignatura pendent: els enfrontaments directes amb equips d’alt nivell.

Al mes d’octubre els blaugranes van perdre 1 a 3 davant el Reial Madrid, en el partit corresponent a la primera volta. El Barça també va perdre, poques setmanes més tard, per 0 a 3 al Camp Nou enfront de la Juventus de Cristiano Ronaldo. També s’ha ensopegat amb l’Atlètic de Madrid: 1 a 0 al Wanda en aquest cas. I l’última gran desfeta, l’1 a 4 del PSG al Camp Nou.

Tot i el nivell competitiu de les blaugranes aquestes últimes setmanes, en les quals s’ha assolit una ratxa de resultats molt positiva, la realitat és que l’equip no arriba al nivell mínim per aconseguir guanyar als rivals d’entitat. A pesar de tot, el Barça només té pendent un partit davant un gran equip aquesta temporada: el 9 de maig al Camp Nou davant l’Atlètic de Madrid.



Més notícies
Luka Modric i Florentino Pérez celebren la Pilota d'Or del futbolista croat.
Modric ataca a Piqué per les seves protestes
Notícia: Modric ataca a Piqué per les seves protestes
Comparteix
Les queixes de Piqué es devien als només quatre minuts d'afegit
Joan Laporta, president del Barça | FC Barcelona
La reacció de Laporta després del clàssic
Notícia: La reacció de Laporta després del clàssic
Comparteix
El president del Barça ha volgut aixecar els ànims de l'afició

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa