El Barça no rendeix davant els equips grans

Tot i la bona dinàmica dels últims mesos, l'equip no acaba de fer el salt definitiu

Tot i la dinàmica positiva en la qual s’ha vist immers l’equip durant els últims mesos, i el fet derivat d’haver recuperat l’esperança competitiva, avui s’ha fet evident que l’equip encara té una assignatura pendent: els enfrontaments directes amb equips d’alt nivell.

Al mes d’octubre els blaugranes van perdre 1 a 3 davant el Reial Madrid, en el partit corresponent a la primera volta. El Barça també va perdre, poques setmanes més tard, per 0 a 3 al Camp Nou enfront de la Juventus de Cristiano Ronaldo. També s’ha ensopegat amb l’Atlètic de Madrid: 1 a 0 al Wanda en aquest cas. I l’última gran desfeta, l’1 a 4 del PSG al Camp Nou.

Tot i el nivell competitiu de les blaugranes aquestes últimes setmanes, en les quals s’ha assolit una ratxa de resultats molt positiva, la realitat és que l’equip no arriba al nivell mínim per aconseguir guanyar als rivals d’entitat. A pesar de tot, el Barça només té pendent un partit davant un gran equip aquesta temporada: el 9 de maig al Camp Nou davant l’Atlètic de Madrid.

Més informació

Nou comentari