El Barça encaixa la primera derrota de la pretemporada davant el Salzburg (2-1)

El Barça ha perdut per 2 a 1 al camp del Red Bull Salzburg en un partit on ha tingut moltes més dificultats que a la resta de duels de pretemporada. Els locals s’han avançat al marcador a la primera part i Bratihwaite ha empatat al minut 82. Però, Aaaronson ha servit el triomf pels austríacs al minut final.

Ronald Koeman ha optat per alinear nou jugadors del primer equip juntament amb Gavi i Nico González. Tot i això, l’onze pot no assemblar-se gaire al que serà habitual durant la temporada, ja que Messi, Pedri, Èric García i Mingueza encara no s’han incorporat a la pretemporada. A més, Agüero i Emerson s’estan entrenant a Barcelona.

Els barcelonins han començat dominant el partit i els primers minuts s’han jugat al voltant de l’àrea austríaca. Però, el Salzburg ha mostrat que és el millor rival que han tingut els blaugranes en tot l’estiu a mesura que han avançat els minuts. Els locals han pogut avançar-se després que Jordi Alba regalés la pilota dins l’àrea a Sucic. Però, el croat ha fet la passada de la mort a Okafor i aquest ha fallat a porteria buida.

Memphis ha estat el següent en estar a punt d’obrir el marcador. L’holandès s’ha desfet del seu defensor amb una gran maniobra i s’ha endinsat a l’àrea per provar un xut creuat que no ha anat entre els tres pals. Poc després, Adeyemi ha aprofitat una jugada de contracop per tractar de posar per davant els locals. El davanter ha assistit Okafor que no ha enviat la pilota entre els tres pals tot i situar-se el punt de penal amb Neto com a únic obstacle. Abans del descans, Sucic ha avançat el Salzburg amb una canonada des de fora de l’àrea que ha topat amb De Jong deixant sense opcions de reaccionar al porter culer.

Després del descans, el Salzburg ha aconseguit el control del partit i Okafor ha tingut dues noves ocasions dins l’àrea. Els dos xuts del davanter els ha refusat la defensa culer. El més preocupant del Barça a la segona meitat han estat les contínues pèrdues a camp propi que han pogut costar més d’un ensurt als culers.

Les dues primeres ocasions dels blaugranes a la segona part les ha protagonitzat el jove Balde, de tan sols disset anys. El migcampista s’ha endinsat a l’àrea amb un bon regat i ha realitzat una centrada per Braithwaite que el danès no ha arribat a rematar per ben poc. Poc després, el jugador del filial ha provat una canonada que ha obligat a estirar-se a Khon.

Al minut 82, Dest ha fet una centrada que ha topat amb un defensa local i, després, ha impactat en Braithwaite. El danès ha enviat la pilota al fons de la xarxa sense voler i ha igualat el marcador. No obstant això, Aaronson ha desequilibrat la balança al minut 90 en caçar un rebot d’una pilota que ha topat al pal i fer el segon gol a porteria buida.