Món Esport
El Barça ja hauria decidit el futur de Semedo
  • CA

Nélson Semedo passarà de ser una moneda de canvi per reforçar la plantilla de la temporada vinent a renovar amb el Barça, segons ha informat aquest dijous Mundo Deportivo. El club blaugrana i el lateral portuguès ja estan negociant una ampliació del contracte del futbolista fins al 30 de juny del 2025. Ambdues parts estan a punt d’arribar a un acord que implicarà un augment de sou per al defensa, però també un increment del valor de la seva clàusula de rescissió, que actualment és la més baixa de la plantilla culer (100 milions d’euros).

Malgrat que durant l’aturada forçada pel coronavirus tots els rumors deixaven molt clar que Semedo no continuaria al Camp Nou més enllà d’aquesta temporada i que, per tant, no esgotaria el vincle contractual que l’uneix amb el Barça fins al 2022, la situació del lateral portuguès ha canviat. Jorge Mendes ha traslladat a l’entitat culer que les intencions del futbolista que representa han canviat i que ara no pretén canviar d’aires. La situació ha canviat completament i, per tant, no es pot descartar que en les pròximes setmanes no ho torni a fer, sobretot tenint en compte el mercat de fitxatges tan incert que es viurà.

Segons dades de Transfermarkt, l’actual valor de mercat del lateral portuguès és de 32 milions d’euros. Si ell marxa, el Barça estarà obligat a buscar-li un substitut, ja que durant els darrers tres cursos ha disputat 8.094 minuts repartits en 120 partits, una xifra considerablement alta malgrat que ha compartit posició amb Sergi Roberto. Segons la informació de Mundo Deportivo, però, el lateral no farà les maletes i, per tant, la banda dreta de la defensa no patirà cap modificació.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa