Món Esport
El Barça confirma els problemes físics de Messi
  • CA

El Barça ha informat aquest divendres que Leo Messi té “una petita contractura al quàdriceps de la cama dreta” i que, per aquest motiu, ha realitzat treball específic “per evitar riscos, ja que queden vuit dies per al primer compromís de Lliga”. Després d’unes darreres hores en què s’ha arribat a posar en dubte la presència del capità a Son Moix, en el retorn de l’equip de Quique Setién a la competició, el club blaugrana ha tranquil·litzat els culers i ha remarcat que les molèsties musculars de l’argentí no són greus. En principi, jugarà contra el Mallorca.

“En els pròxims dies està previst que torni a treballar amb el grup”, ha finalitzat el comunicat del Barça, en el qual també ha explicat que Ansu Fati s’ha entrenat al marge de l’equip. En el cas del jove extrem, però, no n’ha especificat els motius. No és la primera vegada que la perla de la Masia s’ha d’exercitar al marge després del confinament. Iñaki Peña, Araujo, Chumi, Monchu, Riqui Puig i Collado han estat els futbolistes del filial que han participat en la sessió del primer equip, que iniciarà el seu camí cap al títol de Lliga d’aquí a poc més d’una setmana.

L’equip torna al Camp Nou

D’altra banda, el Barça també ha informat que el pròxim entrenament serà aquest dissabte, però que no es durà a terme a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. “Els de Quique Setién s’exercitaran al Camp Nou per seguir preparant la tornada a la competició, que cada cop està més prop”, ha informat l’entitat culer. Cal recordar que els futbolistes culers no trepitgen la gespa del seu estadi des del passat 7 de març, amb motiu del partit contra la Reial Societat que va finalitzar amb triomf local (1-0) i va permetre als blaugrana recuperat el lideratge de la Lliga gràcies a l’ensopegada del Madrid al Benito Villamarín.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa