El Barça es classifica per als quarts de la Champions per cinquè any consecutiu (1-3)

El Barça ha vençut a Minsk tot i no necessitar-ho i ha segellat la seva classificació per als quarts de final de la Women’s Champions League (1-3). Després d’un triomf balsàmic a l’Estadi Johan Cruyff, el conjunt blaugrana ha remuntat a Bielorússia per guanyar el segon partit de l’eliminatòria i tornar a ensenyar múscul a Europa. Alèxia Putellas, Mariona Caldentey i Patri Guijarro han marcat els gols culers en una tarda plàcida en la qual Carla Armengol ha debutat en partit oficial amb el primer equip català.

El conjunt entrenat per Lluís Cortés ha estat molt superior al seu rival en els 180 minuts de l’eliminatòria. El 5-0 de l’anada va convertir el compromís de tornada en un mer tràmit, però el Barça no s’ha refiat i no ha donat marge a les sorpreses. Des del primer minut ha buscat la porteria contrincant a la recerca del gol de la tranquil·litat. El Minsk, per la seva banda, ha estat molt tancat en tot moment i ha fiat les seves possibilitats al contraatac, amb Ogbiagbevha com a principal (i únic) perill.

La nigeriana, la millor jugadora de l’equip bielorús amb molta diferència, ha avançat el Minsk a l’inici de la represa després d’una primera meitat en la qual la portera Voskobovich ha frustrat totes les ocasions visitants. La diana en contra, no obstant això, ha esperonat un Barça que ha premut l’accelerador i amb mitja hora ha vist porteria en tres ocasions. Putellas, Caldentey i Guijarro han certificat un triomf blaugrana més que merescut i que permet a les de Lluís Cortés assegurar-se, per cinquè any consecutiu, la seva participació en els quarts de final de la Women’s Champions League.