Món Esport
El Barça rectifica i canvia els colors de la tercera equipació
  • CA

El Barça ha jugat dos partits amb la tercera equipació de la temporada 2020-2021. El rosa i el verd són els dos colors predominants d’aquest vestit, però si bé en una primera instància, en el duel de pretemporada contra el Girona, la samarreta era rosa i els pantalons verds, en l’enfrontament contra el Getafe el color dels pantalons va passar a ser el negre.

Gerard Piqué, durant un partit | FC Barcelona

Què ha passat perquè s’hagi fet efectiu aquest canvi? Molt senzill: la combinació no agradava a ningú. Segons Catalunya Ràdio, tant els jugadors, com la mateixa marca de l’equipació del Barça, Nikecom l’opinió pública en general, han rebutjat la idea de la samarreta rosa i els pantalons verds i és per això que s’ha fet aquesta modificació. Les mitgetes, això sí, continuen sent verdes.

El cert és que aquest canvi ha fet que la tercera equipació del Barça de la temporada 2020-2021 sigui molt més agradable visualment. Tant el color rosa, com el color verd que s’havien escollit eren molt cridaners i la seva combinació era molt impactant visualment. Així, després del blaugrana a la primera i el negre a la segona, el club ha acabat adoptant el rosa i el negre a la tercera.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa