Món Esport
El Barça haurà de pagar 20 milions d’euros al Dortmund si ven Dembélé, segons la premsa alemanya
  • CA

L’estiu del 2017, després que el PSG pagués la clàusula de rescissió de Neymar Jr, el Barça va fitxar Ousmane Dembélé a canvi de 105 milions d’euros fixos més 40 en variables. D’aquests últims, el club blaugrana ja ha n’ha pagat 20 al Borussia Dortmund, exequip de l’extrem francès, perquè es van complir les condicions establertes: el futbolista ha jugat més de 50 partits amb la samarreta blaugrana i el club culer s’ha classificat per a les dues darreres edicions de la Champions League.

Després de la seva tercera temporada al Camp Nou, novament marcada per les lesions, els rumors sobre una possible venda de Dembélé han tornat a aparèixer. En aquest context, el diari Bild alemany ha revelat una clàusula de l’acord entre el Barça i el Borussia Dortmund. L’entitat del Rin del Nord-Westfàlia es va assegurar que, en cas que l’atacant torni a canviar d’aires, cobrarà els 40 que va pactar en variables amb el club. Per tant, si la secretaria tècnica liderada per Éric Abidal i Ramón Planes prescindeix dels serveis del francès, la junta de Bartomeu haurà d’incloure una despesa de 20 milions d’euros addicional aquest estiu.

El Manchester United, interessat

El Barça no s’ha posicionat públicament en relació amb el futur de Dembélé, però és una realitat que el jugador no està responent a les expectatives i que, si arriba una bona oferta, el club català no tancarà la porta a negociar. En aquesta línia, el portar The Athletic assegura que el Manchester United s’està plantejant el fitxatge de l’extrem francès en cas que no pugui incorporar Jadon Sancho, jugador, precisament, del Borussia Dortmund.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa