El Barça vol blindar a Ansu Fati fins a l’any 2026

El club busca ampliar i millorar el contracte del punta, que acaba el 2022

El Barça segueix perfilant la seva futura plantilla, i segons ha avançat Mundo Deportivo, com a resultat d’aquesta planificació també vol ampliar el contracte d’Ansu Fati per cinc temporades, és a dir, que arribi fins a l’any 2026. Fins ara, el de la Masia té contracte fins a l’estiu de 2022.

El jugador, ara pendent de recuperar-se dels seus problemes al menisc del seu genoll dret, es considera la principal promesa del club. Encara que Erling Haaland sigui una opció per enfortir la davantera i convèncer a Leo Messi per quedar-se al Barça, Fati juga un paper principal a l’hora d’establir un rumb en el “post-messisme”.

Per aquest motiu, el Barça pretén blindar el contracte del de la Masia i d’aquesta manera allargar-lo fins a l’any 2026. La seva clàusula, actualment, és de 400 milions d’euros. Segons la informació de Mundo Deportivo aquesta quantitat no es mouria tot i l’ampliació del contracte. El context econòmic en pandèmia ja fa pràcticament inaccessible el pagament d’aquesta.

Ansu Fati, per la seva banda, segueix totalment centrat en la seva recuperació i es fixa el 2 de maig com a data límit. Si en aquell moment el seu genoll no transmet bones sensacions, passarà per quiròfan.

Més informació

Comentaris

    Ningú respecta qui no es fa respectar Abril 26, 2021 1:56 am
    I aquest Ansu Fati, ja ha après la llengua del país o també és un inadaptat com en Messi ?

Nou comentari